Over ons

Mama Shopt
Dit nieuwe logo maakte ik vandaag op 22 november 2018. Je kunt Mamashopt hieraan herkennen op alle social media. Laat je mij weten wat je ervan vindt?

Bij Mama Shopt! vind je nieuwe, hippe spullen voor moeder, kind en thuis. Voordeeltjes, aanbiedingen, tips voor uitjes & shoppen en mail & win acties. Voor al je musthaves & wannahaves shop je via MamaShopt.nl! Meld je aan voor de Mamashopt! nieuwsbrief, hier op de homepage. Zo krijg je direct alle hippe nieuwtjes en onze mail & win acties gratis in je mailbox. Veel plezier en graag tot ziens!

Over Mama Shopt!

Als moeder van twee jonge dochters startte ik -Vivienne Westerhoud- in 2001 het online magazine voor (werkende) moeders Mamas.nl. Omdat er toen steeds meer leuke webshops bijkwamen, besloot ik Mamashopt.nl op te starten in 2003. Eerst in een speciale rubriek op Mamas. Daarna met deze eigen website. Zo kon ik ongegeneerd webshops promoten, voor alle moeders die daar ook echt naar op zoek waren. Inmiddels vinden 20.000 moeders op Mamashopt maandelijks inspiratie voor leuke damesmode, kinderkleding, babyspullen en woonaccessoires. En nog veel meer!

Speciale aandacht voor duurzame spullen

De laatste jaren maken steeds meer moeders zich zorgen over het milieu. Is er nog wel een leefbare aarde voor onze kleinkinderen? We kunnen daar zelf veel aan doen, door bewust te shoppen. Klant is immers Koning. Of in ons geval Koningin! Daarom besteed ik op Mamashopt speciale aandacht aan duurzame en fair trade winkels en merken. De kledingindustrie is erg vervuilend. Maar gelukkig zijn er steeds meer merken die rekening houden met het milieu en de mensen die de kleding maken. Want er zijn alternatieve methoden om bijvoorbeeld katoen te kleuren. En de werkomstandigheden in de fabrieken worden steeds beter. De komende tijd zal ik meer aandacht geven aan duurzaamheid. Dat is een persoonlijke missie. Als jij tips hebt, deel je die dan met mij? Dan maken we samen de wereld een stukje groener.

Shoppen online en in de stad

Ongeveer 10% van alle aankopen worden online gedaan. Dus fysieke winkels zijn nog steeds goed voor 90% van onze aankopen! Wel zoeken vrouwen vaak online alvast naar informatie. Doe jij dat ook? Bij online winkels heb je altijd minimaal 14 dagen de tijd om spullen terug te sturen die niet passen. Maar de meeste vrouwen gaan dus toch graag naar de fysieke winkel om te zien, voelen en passen wat zij kopen. Daarom vind ik dat shoppen in de stad ook op Mamashopt thuishoort. Ik ben begonnen met een speciale rubriek voor ‘Shoppen in Amersfoort’ (omdat ik daar zelf woon:) en voeg daar steeds meer steden aan toe. Heb jij een leuke winkel gevonden in jouw woonplaats? Laat het mij weten!

Over mij

Mijn Vivienne Westerhoudnaam is Vivienne Westerhoud. Ik ben bioloog & blogger. Ook al heette het nog geen bloggen toen ik in 2001 begon met schrijven op het internet. Ik heb twee dochters Rosa (1999) en Julia (2001) en ben al 16 jaar alleenstaande moeder en kostwinner. Omdat ik graag vanuit huis wilde werken, ben ik gaan ondernemen. Zo kon ik bij mijn kinderen zijn en toch ook geld verdienen. Wij hebben ook een hond, Samu de labrador (2007) .

Waar ik van houd

Ik maak graag lange wandelingen in de natuur, dan kom ik tot rust. Ik beoefen ook yoga en ik zing en dans graag. Ik vind het heerlijk om te schrijven en mooie foto’s te maken. Ik reis ook graag. Ik heb als kind op drie continenten gewoond en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe plekken en de mensen die er wonen. Ik houd van mooie stoffen en eenvoudige modellen in mijn eigen kleding. Vroeger maakte ik veel kleding zelf. Nu koop ik ongeveer 50% van mijn kleding online. Voor mijn kinderen kocht ik altijd kleding van natuurlijke materialen, die je goed kunt wassen. Want zij hielden van bomen klimmen en rollen in de modder. Nu krijgen zij kleedgeld en kiezen zij zelf hun kleding.

Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
Rietgors 22
3831 HL Leusden
06 51949755
info@mamashopt.nl
Mamashopt.nl is samen met www.mamas.nl onderdeel van Westwood’s Media. Lees hier onze algemene voorwaarden en ons privacy statement.